Gebruikers klagen over huidirritatie bij Fitbit Charge


Een handjevol gebruikers van de Fitbit Charge klaagt over een vervelende bijwerking van de wearable die niet op de specificatielijst staat: een geïrriteerde huid! Bij de veruit de meeste gebruikers gaat het goed maar er zijn uitzonderingen.

Onduidelijk is alleen waar de gebruikers van de Fitbit Charge last van hebben. Is het een allergische reactie of zit de fitness tracker te strak? Mogelijk hebben gebruikers last van zweet of zeepresten dat op den duur gaat irriteren. Fitbit denkt aan het laatste. Ze hebben namelijk maar weinig klachten ontvangen en zijn dus niet van plan het apparaat massaal terug te roepen.

Fitbit Charge skin irritation
Auw!

Fitbit raadt mensen aan die klachten hebben dezelfde maatregelen te treffen voor wie sierraden draagt. Hou het schoon, droog, losjes en geeft je pols een pauze. Doe de Charge dus zo nu en dan af. Uitgebreide instructies die met hulp van een dermatoloog zijn opgesteld zijn te vinden op fitbit.com/productcare. Begin van dit jaar moest Fitbit nog wel een wearable terug roepen. De FitBit Force zorgde bij veel mensen voor huidklachten. De exacte oorzaak werd nooit gevonden.

Via: Yahoo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel