Politie op zoek naar gestolen HTC HD2's (update)

· 2 reacties


Even een nieuwsartikel in het kader 'opsporing verzocht'; de politie is op zoek naar een partij HTC HD2 smartphones die op donderdag 5 november op brute wijze gestolen is.

De partij met nieuwe HTC HD2 toestellen zou donderdag 5 november per koerier naar Schiphol gebracht worden vanwaar ze naar hun nieuwe eigenaar verscheept zouden worden. Daar zouden ze echter nooit aankomen. De koerier werd vastgebonden en de HD2's meegenomen.

HTC HD2
De nieuwe HTC HD2

De politie is nu natuurlijk op zoek naar de toestellen. Het gaat om maar liefst 84 exemplaren van de nieuwste HTC Windows Phones; de HD2. Allen zaten in een doosje met daarop een sticker met de adresgegevens van de oorspronkelijke besteller.

Tips

Iedereen die een dergelijke HD2 aangeboden heeft gekregen voorzien van een adressticker met een andere naam, of misschien in een beschadigde verpakking, wordt vriendelijk verzocht daarvan melding te maken. Dat kan telefonisch door gratis te bellen met Politie Haaglanden op 0800 6070. Anoniem melden kan ook via 0800 7000.

Update: De politie heeft inmiddels twee mannen van 19 en 24 jaar aangehouden voor deze diefstal. Of alle smartphones ook daadwerkelijk zijn teruggevonden is onbekend.

Bron: Opsporing verzocht


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel