Huawei: niemand verdiende geld met Windows Phones


Huawei had enige tijd geleden al laten doorschemeren geen geld te hebben verdiend aan haar Windows Phone-avontuur. Ditmaal is het Chinese bedrijf iets stelliger. Het beweert dat niemand geld aan Windows Phones kan hebben verdiend.

Windows Phone is een verfrissend platform met een geheel andere kijk op smartphones dan Android en iOS doen. Het jammere eraan is alleen dat zo weinig fabrikanten ze uitbrengen. In een poging daar wat aan te doen vraagt Microsoft momenteel geen geld aan wie het platform wil gebruiken. Mits je telefoon maar kleiner is dan 9 inch, iets wat al gauw zo is.

Huawei sign make it possible

Huawei gaat echter geen nieuwe telefoons met Windows uitbrengen. Het verloor geld aan haar Windows Phones zoals de Ascend W2 en W1. Volgens Huawei verloor iedereen geld die Windows Phones uitbracht. "En dat gaat niet veranderen zolang de markt niet flink verandert." Waarvan akte. Wat we echter wel van Huawei kunnen verwachten zijn duurdere telefoons. Telefoons waarop geld te verdienen valt en dus geen vloedgolf aan budgetmodellen.

Bron: Seattle Times


Prijsvergelijker Huawei Ascend W2

Toon alle aanbiedingen van de Huawei Ascend W2


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel