GoldVish; de meest dure en onbereikbare mobiele telefoons ter wereld


Tijdens de Miljonair Fair in Amsterdam was er de kans om de nieuwste modellen van GoldVish te ervaren, een merk dat voor vele van ons onbereikbaar zal blijven wanneer we op zoek zijn naar een nieuwe mobiele telefoon.

Tijdens de Miljonair Fair in Amsterdam was er de kans om de nieuwste modellen van het Zwitserse GoldVish te ervaren, een merk dat voor vele van ons onbereikbaar zal blijven wanneer we op zoek zijn naar een nieuwe mobiele telefoon. Maar dat wil niet zeggen dat men zich niet kan vergapen aan de weelde die met de toestellen meekomen.

Binnen de reeks van GoldVish vindt men twee soorten toestellen. Beide modellen stralen exclusiviteit uit door gebruikte materialen als diamanten, massief goud, geavanceerde technologie en exclusieve Zwitserse precisie met een service die alleen een hoog en luxe merk kan geven.

Het meest bijzondere toestel dat ooit gebouwd is door een mobiele fabrikant is de speciale Limited Edition vanuit GoldVish. Van deze mobiele telefoon van massief goud, bezet met ongeveer 1800 diamanten met een totaal van 120 karaat bestaan er slechts drie stuks. De telefoons mogen dan dezelfde vorm hebben, maar het complete diamant-ontwerp verschilt van elkaar. Tijdens de Miljonair Fair in Cannes is één van deze mobieltjes van het Zwitserse bedrijf Goldvish verkocht.

Met de verkoop nam het Zwitserse bedrijf een plek op in het Guinness Book of Records, met de verkoop van de duurste mobiele telefoon ter wereld. De gelukkige koper van deze Limited Edition mobiel is een Russische oliemagnaat. Hij kocht het toestel voor zijn vriendin voor de lieve som van 1.000.000 Euro.

NieuweMobiel.NL kreeg ook de kans één van de twee nog overgebleven modellen te gebruiken tijdens de Miljonair Fair in Amsterdam. Het toestel is door de aanwezige diamanten erg zwaar en heeft een zeer speciale vorm waarbij het onderste deel verwijderd kan worden. Dit speciale compartiment biedt ruimte aan kleine sieraden. De achterkant is ingelegd met krokodillenleer en op elke hoek en op de centrale bedieningstoets is een diamant geplaatst van 1 karaat.

Het meest "normale" model van de twee is de GoldVish Illusion serie. De telefoon is gemaakt van 18 karaats goud, met de keuze uit wit, geel of roze goud en heeft diamanten ingelegd. De afmetingen van de Illusion zijn 110 x 46 x 17 mm en het toestel heeft een gewicht van 198 gram. De achterkant wordt ingelegd met krokodillenleer in diverse kleuren en naar eigen wens.

De specificaties van dit zeer bijzondere toestel bestaan uit GPRS, EDGE, Quad-band, Bluetooth, 2.0 Mpixel camera, FM-radio, MP3 speler, stereo speakers, 2 GB SD geheugenkaart, Email, SMS, EMS, MMS, handsfree functie, 262.000 kleuren TFT scherm met een resolutie van 176 x 220 pixels en voice memo. De prijzen zijn nog steeds onbereikbaar. Deze starten namelijk vanaf 18.900 Euro en gaan tot 120.000 Euro.

Wilt men meer informatie over deze zeer bijzondere mobiele telefoons dan kan men terecht op de website van GoldVish. Mocht men een GoldVish model willen aanschaffen dan kan men daarvoor terecht bij het Nederlandse kantoor van GoldVish in Amsterdam. NieuweMobiel.NL zal in de komende weken een volledige achtergrond verhaal schrijven van de Illusion series en melden wat de kwaliteit is van een dergelijk bijzonder en voor vele onbereikbaar product.



Praat mee over dit artikel