AT Mobile; een nieuw merk mobiele telefoon op Nederlandse bodem


Nederland is met AT Mobile een nieuw merk mobiele telefoon rijker. AT Mobile gaat de gebruiker meer waar voor zijn of haar geld bieden zegt men. Het is natuurlijk afwachten of daar enige ruimte voor is in de huidige markt.

Nederland is met AT Mobile een nieuw merk mobiele telefoon rijker. AT Mobile gaat de gebruiker meer waar voor zijn of haar geld bieden zegt men. Het is natuurlijk afwachten of daar enige ruimte voor is in de huidige markt. Met de huidige trend van dalende operator subsidies, wordt het voor de consument steeds duidelijker dat mobiele telefoons feitelijk niet gratis zijn. Een toestel is vaker niet gratis dan wel gratis en men meestal een hoger bedrijf bij betalen.

De wijze waarop AT Mobile handelt speelt direct in op deze marktontwikkeling en biedt hoogwaardige kwaliteit, design, uitgebreide specificaties voor een gunstig prijsniveau. Daarnaast hanteert AT Mobile een 100% zekerheidsgarantie.

AT Cobra

De organisatie achter het merk AT Mobile is het Nederlandse Ambiance Technology, gevestigd te ‘s-Hertogenbosch. Dit bedrijf heeft ervaring in de opzet en distributie van nieuwe merken in de Europese markt. De toestellen van AT Mobile worden in opdracht van Ambiance Technology geproduceerd door een fabriek in het verre Oosten.

AT Mobile wil niet alleen maar voordeel bieden in prijs. Zo zal het merk ook regelmatig met innovaties komen. Een voorbeeld is de introductie van de AT-Cobra; de eerste slider smartphone met Windows Mobile 5.0 van het nieuwe merk. AT Mobile is vanaf januari 2007 verkrijgbaar via diverse retail en internetwinkels.

AT Viper Gray

Voor meer informatie over de nieuwe modellen houdt onze website in de gaten.



Praat mee over dit artikel