Asus komt met Windows Phone 7-toestel


Na scheiding van Garmin gaat Asus verder met de ontwikkeling van een Windows Phone 7-toestel. De eerste specs van het toestel lekten kort na de zomer uit. Nu zijn er ook foto's waarop het toestel te zien is.

De Asus E600 is eigenlijk een oude bekende. Het toestel was te zien in een aantal video's die gemaakt werden door ontwikkelaars van Windows Phone 7. Zij gebruikten het toestel bij het maken van het besturingssysteem. Dat Asus het toestel in productie wil nemen, blijkt uit het feit dat de Taiwanese fabrikant het toestel heeft ingestuurd voor goedkeuring door de Amerikaanse instantie FCC, dat consumentenproducten test voordat ze op de markt komen.

Asus e600

Op de foto's zien we een strak vormgegeven toestel, dat een schermdiagonaal van ongeveer 4 inch zal hebben, en daarmee bij de grotere Windows Phone 7-toestellen hoort. Het toestel heeft een 5 Megapixel camera. Vooralsnog is onduidelijk of de Asus E600 naar Europa komt. De telefoon werkt in ieder geval met een GSM-netwerk, wat introductie in Europa vrij eenvoudig zou moeten maken.

Asus e6002

Bron: Phonearena.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel