Firmware Update Friday - Week 50 2011


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de HTC Wildfire S, Incredible S en Desire HD.

HTC Wildfire S - Android 2.3.5 en Sense 2.1

HTC komt met een nieuwe versie van Android voor de Wildfire S. Dit toestel draaide al op Android 2.3 Gingerbread, en blijft dat doen. Wel gaat de Wildfire S naar een hogere subversie, en komt er een licht aangepaste versie van HTC Sense naar je toestel. Het lockscreen van Sense 2.1 is gebaseerd op dat van Sense 3.0, dat niet naar dit toestel komt. De update komt over the air. Het is aan te raden deze te downloaden als je met een WiFi-netwerk verbonden bent.

HTC Incredible S, Desire HD - Android 2.3.5 en Sense 3.0

HTC brengt dezelfde Android-versie naar twee andere toestellen, de Desire HD en de Incredible S. In tegenstelling tot de Wildfire S krijgen deze toestellen wel ene update naar HTC Sense 3.0, een nieuwere versie van de eigen Android-skin van HTC. De interface is hierin geupdatet, en je krijgt een nieuw lockscreen, waarbij het mogelijk is om meteen na het unlocken van je toestel naar een app te gaan door deze in een ring te slepen. De update komt over the air. Het is daarom aan te raden deze te downloaden als je met een WiFi-netwerk verbonden bent.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel