Samsung overweegt mid-range foldable voor $450

· 1 reactie


Momenteel staan foldables synoniem voor duur. Premium telefoons met high-end specificaties voor een extreem hoge prijs. En ondanks dat de prijs al richting de duizend-euro-grens kruipt, of zelfs daar net onder, is dat Samsung niet niet genoeg. Zij mikken op een foldable van tussen de 400 en 500 dollar.

Dat beweert tenminste Revegnus, beter bekend onder z'n handle @Tech_Reve op X. Momenteel is de razr 40 van Motorola de voordeligste foldable. Die was bij uitkomen €900. Inmiddels kun je ook een Galaxy Z Flip 3 uit de vorige generatie ook voor rond de €550 kopen.

Tweet from @Tech_Reve about a mid-range foldable from Samsung

Vrijwel alle foldables hebben gemeen dat ze redelijk high-end zijn. Al kun je dat van de razr 40 nog betwijfelen met z'n kleine cover scherm en mid-range Snapdragon 7 Gen 1-processor. Samsung wil daar qua prijs nog flink onder gaan zitten en mikt op een bedrag tussen de 400 en 500 dollar. Hoe Samsung dat streefbedrag denkt te halen is afwachten, mogelijk past het een eigen Exynos-processor toe en bespaart het op camera-sensoren.

Flip/Fold FE

Volgens dezelfde bron zou de goedkopere foldable onder de FE-branding uitgebracht kunnen worden. Samsung gebruikt deze serie voor goedkopere versies van enkele premium modellen, met name uit de S-serie. De tijd zal leren of het daadwerkelijk tot een product komt met een dergelijk lage prijs.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel