Firmware Update Friday - Week 47 2009

· 1 reactie


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Palm Pre en níet voor de Sony Ericsson XPERIA X1.

Vorige week waren er helaas geen nieuwe firmware updates te melden. Deze week echter gelukkig wel! Al gaat het wel om een toestel dat hier alleen als import verkrijgbaar is.

Palm Pre - webOS 1.3.1

Een nieuwe firmware voor de Palm Pre, het toestel dat nog niet officieel in Nederland verkrijgbaar is maar wel als import verkrijgbaar is. De Pixi die afgelopen week in de Verenigde Staten in de verkoop ging werd al met versie 1.3.1 geleverd.

Versie 1.3.1 van webOS zorgt ervoor dat je Yahoo! account gesyncroniseerd wordt dankzij Palm Synergy. Dit gebeurde al met je Outlook EAS, Facebook, Google, en LinkedIn profielen. Verder zijn er wijzigingen te vinden in de native e-mail applicatie, videospeler en de muziekspeler. Een volledige changelog staat op de Palm site.

Sony Ericsson XPERIA X1

Geen firmware update voor de X1 helaas. Sony Ericsson heeft bevestigd dat er geen update naar Windows Mobile 6.5 komt voor de XPERIA X1. Een flinke domper voor huidige eigenaren. Maar misschien weten hackers het nodige te bereiken door een onofficiele versie klaar te stomen voor de Windows Phone van Sony Ericsson.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe Firmware Update Friday!



Praat mee over dit artikel