Nokia Lumia 601: Is dit de volgende Finse Windows Phone?


Gelekte afbeeldingen tonen de Nokia Lumia 601, een toestel dat naar verluidt onder de Nokia Lumia 710 in de markt gezet. De kwaliteit van de gephotoshopte afbeelding geeft echter te denken.

Op de afbeelding zien we het toestel dat eerder opdook in een een promofilmpje van Nokia. In de betreffende video is dit onbekende toestel inmiddels vervangen door de Lumia 800, maar overal op internet is het toestel nog te vinden. Het lijkt erop dat de voorzijde van het toestel op onderstaande afbeelding uit die video gehaald is, mogelijk met een schermafbeelding van een ander toestel.

Nokia lumia 601

Aan de achterzijde is wat rafelig PhotoShop-werk te zien. De onderzijde sluit niet lekker aan op de rest van de achterkant, en de cameramodule lijkt rechtstreeks gekopieerd van een Nokia C7. Wij hebben daarom sterke twijfels bij de authenticiteit van bovenstaande afbeelding, vooral waar het de achterzijde betreft. De voorzijde is overgenomen uit een eerder gelekte video, en kun je dus zomaar terug ien in de winkel in 2012.

Bron: Pocketnow.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel