Firmware Update Friday - Week 46 2011


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de LG Optimus 3D en de Motorola Atrix.

LG Optimus 3D - Android 2.3 Gingerbread

De LG Optimus 3D wordt door LG (eindelijk) voorzien van Android 2.3 Gingerbread, tot voor kort de meest recente versie van Android op de smartphone. Deze versie van Android kwam al in 2010 uit, dus eigenaren van het eerste 3D-toestel dat in ons land te koop was moesten lang geduld hebben. Naar verwachting komt de update aan het begin van de volgende week. Naast een nieuwe Android-versie is ook de 3D-editor verbeterd. De update wordt Over-The-Air uitgerold. Het is aan te raden de update te downloaden via een WiFi-verbinding.

Motorola Atrix - Android 2.3.4 Gingerbread

De Motorola Atrix krijgt een update naar Android 2.3.4, een nieuwere subversie van Android. Behalve een nieuwere subversie van Android, krijgt het toestel een aantal verbeteringen in de software die door Motorola was meegeleverd. Zo wordt het nu mogelijk om video’s in 1080p op te nemen, krijg je een betere browser, en zijn het dock en het homescreen veranderd. De update komt Over-The-Air. Downloaden kan het best via een WiFi-connectie.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel