LG lanceert Optimus met Windows Phone 7.5 Mango


LG lanceert vandaag de Optimus 7.5 met Windows Phone 7.5 Mango. Het toestel heeft dezelfde hardware specificaties als de Optimus 7 en onderscheidt zich enkel met de geleverde software.

In feite lanceert LG geen nieuw toestel, maar gaat het om de reeds eerder gelanceerde E900-Optimus 7. Wanneer je op de website van LG de specificaties van de Optimus 7.5 wil bekijken, wordt je doorgelinkt naar de pagina voor de Optimus 7. Mocht je dat toestel bij de lancering vorig jaar gekocht hebben en nu de kans op Windows Phone Mango voorbij zien gaan, niet getreurd. Bezitters van de LG Optimus 7 kunnen hun toestel omzetten naar Mango met behulp van de Zune-software.

Misschien kennen jullie 'm al

De Windows Phone 7.5 Mango versie vergemakkelijkt het schakelen tussen sms, Facebook, Twitter en Windows Live Messenger binnen één conversatie. Daarbij heeft de nieuwe uitgave van het Optimus 7 toestel een Nederlandstalige interface en hebben gebruikers toegang tot de Nederlandse Marketplace. De LG Optimus 7.5 heeft een adviesprijs van 319 Euro en is per direct verkrijgbaar.

Bron: Lgnewsroom.nl


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel