Nokia N900 en X6 binnenkort verkrijgbaar

· 18 reacties


In een speciaal persbericht heeft Nokia aangekondigd dat de eerste telefoons draaiend onder het nieuwe Meaemo5, de Nokia N900, de fabriek verlaten hebben onderweg naar de winkel. Hetzelfde lot lijkt de nieuwe X6 te zijn ondergaan.

De Nokia N900 is een touchscreen smartphone met het nieuwe Maemo5 besturingssysteem. Het beeldscherm is 3.5 inch groot en de N900 beschikt dankzij de ARM Cortex-A8 processor over de nodige rekenkracht. En dankzij de ondersteuning voor OpenGL zal het toestel ook op het gebied van games z'n mannetje staan. De Nokia N900 beschikt standaard over 32 GB aan werkgeheugen en is uit te breiden tot maximaal 48 GB. Laat die content maar komen!

Nokia N900 Maemo
Nokia N900 met het nieuwe Maemo5

Wil je op de hoogte blijven wanneer de Nokia N900 daadwerkelijk in de winkel ligt? En dan bedoelen we niet dat je het toestel kunt pre-orderen. Schrijf je dan hierboven gratis in voor onze reminder service. Eenmalig een mailtje ontvangen zodra je het toestel in de winkel ligt.

Nokia X6

De muzikaal uitgevoerde Nokia X6 zal vanaf 12 november in Engeland verkrijgbaar zijn. Om de release van de X6 extra bij te staan is Nokia een speciale samenwerking aangegaan met Rihanna. Zie voor extra informatie de speciale website nokia.com/rihanna.

Nokia X6 in het rood en blauw
Nokia X6 in het rood en blauw

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel