Nieuwe afbeeldingen LG Star met Tegra 2-processor opgedoken

· 1 reactie


Gisteren nog brachten we je het nieuws dat LG bezig is met een nieuw Android-toestel en vandaag ontvangen we afbeeldingen die aardig overeenkomen met datzelfde toestel; een Android-smartphone met Tegra 2-processor en 800 x 480 beeldschermresolutie.

We durven daarom redelijk zeker te concluderen dat dit het toestel is wat we gisteren ontdekten; de nu genoemde LG Star. Het zijn overigens niet de eerste afbeeldingen van het toestel, midden november doken ook al afbeeldingen op van dit toestel.

LG Star P999 front

Het 4-inch grote beeldscherm van de Star doet aan een resolutie van 800 x 480 pixels en het geheel moet draaien onder het nieuwe Android Gingerbread. Al doen onderstaande foto's vermoeden dat de Star momenteel nog onder Froyo draait.

LG Star P999 back

Verder wordt onthult dat de LG Star een HDMI-poort herbergt en dat de dual-core Tegra 2-processor een hele nette 1759 benchmark score haalt terwijl de Google Nexus One net iets meer dan 1250 scoort. Dat wordt smullen dus.

Begin 2011

Het mag aangenomen worden dat bovenstaande LG begin 2011 officieel aangekondigd zal worden en dat het eindelijk een waardig high-end toestel van LG huize is.

Bron: Phandroid.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel