Op eigen risico: de griezeligste 'mobiele' Halloween-verhalen

· 1 reactie


Het was weer Halloween en NieuweMobiel.NL doet een duit in het zakje met de griezeligste mobiele-telefoon-verhalen. Een waarschuwing vooraf; we garanderen een slechte nachtrust! Durf jij het aan?

Spookgesprek

Ons eerste verhaal is een waar gebeurd verhaal en vindt plaats in, hoe kan het ook anders, Amerika. Hier vond in 2008 in de staat California een omvangrijk en tragisch treinongeluk plaats. Het ongeluk staat inmiddels bekend als de 'Chatsworth Crash' en er lieten maar liefst 25 mensen het leven en nog eens 135 mensen raakten gewond. Onder de slachtoffers bevond zich de onfortuinlijke Charles Peck, een 39-jarige man uit Salt Lake City. Zijn lichaam werd pas na 12 uur geborgen nadat het middenin de resten van het treinongeluk werd teruggevonden. Volgens de patholoog was Peck op slag dood.

Cell Phone Noise

Gedurende de 12 uur durende reddingsoperatie bleef de familie van Peck echter niet in totale onzekerheid over zijn lot. Het ontving namelijk in totaal 35 telefoongesprekken van het mobieltje van Charles. Aan de andere kant niets anders dan ruis. Om het verhaal nog vreemder te maken; de telefoon van Charles is nooit teruggevonden.

Bron



Praat mee over dit artikel