Sony Xperia Z5 Compact tijdelijk met James Bond-pakket verkrijgbaar


Sinds enige tijd ligt de Sony Xperia Z5 Compact in de winkels. Een high-end telefoon verpakt in een compacte(re) behuizing. Ook draait de nieuwste James Bond-film Spectre sinds kort in de bioscoop en waarom zou je die twee niet combineren?

Daarom is de Sony Xperia Z5 Compact momenteel tijdelijk verkrijgbaar in een speciaal James Bond-pakket. Het gaat alleen om de zwarte uitvoering van de Z5 Compact en het speciale Spectre-pakket is alleen verkrijgbaar bij T-Mobile. Naast een Xperia Z5 Compact bevat het pakket een Spectre-skin, wallpaper en de trailer. De nieuwste 007-film ging 28 oktober 2015 in Nederland in première.

Sony Made for Bond
007 heeft een voorliefde voor mooie vrouwen, snelle auto's en Sony-telefoons

De extra James Bond-content is natuurlijk mooi meegenomen maar laten we de Sony Xperia Z5 Compact vooral niet onderbelichten. Het toestel met een razendsnelle 23 megapixel camera schiet foto's binnen 0,03 seconde en is zoals gebruikelijk bij Sony-telefoons waterdicht. Ook nieuw is de ingebouwde vingerafdrukscanner. Die zit in tegenstelling bij veel andere telefoons niet voorop in de homeknop maar juist aan de zijkant. Dat is geen onverstandige plaatsing want je hebt daar altijd wel een vinger zitten. Wat wel gelijk gebleven is is de relatief lange batterijduur van gemiddeld twee dagen. Lukt het net niet om die volle 48 uur uit te zitten dan kan de Ultra Stamina-modus je daar een handje bij helpen.

Sony in de hoofdrol

James Bond heeft trouwens een voorliefde voor met name Sony-telefoon. In de vorige film Skyfall redde hij zich met een Xperia T nog uit allerlei situaties. Dat was al een hele verbetering want in Casino Royale uit 2006 moest hij zich nog redden met een Sony Ericsson K800i. Beide telefoons kregen rondom de filmpremière ook een speciaal Bond-pakket.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel