Samsung wil met Flow telefoons beter met andere producten laten communiceren


Nu de wereld bestaat uit telefoons, tablets, computers en wearables wordt het hoogtijd dat die beter met elkaar gaan communiceren. Apple heeft daarvoor Continuity bedacht en Samsung komt nu met Flow.

Natuurlijk werkt Samsung Flow alleen met Samsung-producten. Of dat nu een smartphone zoals de Note Edge in het filmpje, een tablet, wearable of TV is. Flow bestaat uit drie peilers; Transfer, Defer en Notify. Met de eerste is het mogelijk content van het ene naar het andere apparaat over te brengen. Het maakt niet uit of dat een foto, video, webpagina of videogesprek is.

Met Defer kun je een activiteit overdragen naar een ander apparaat. Zo kun je bijvoorbeeld in het trein alvast werken aan die presentatie en op kantoor hem afmaken op je PC. Maar het werkt ook met video's waarin je begonnen was. Tot slot brengt Notify je op de hoogte van notificaties op welk apparaat dan ook. Zie bijvoorbeeld op je TV dat er een gesprek binnenkomt op je telefoon. Van welke techniek Samsung gebruik maakt is nog onbekend, en ook aan welke voorwaarden je apparaten moet voldoen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel