Microsoft verklapt extra functies Windows Phone 7.8


Daar zit je dan met je huidige Windows Phone nu het nieuwe versie 8 is aangekondigd. Een update naar 8 zit er niet in maar dat betekent niet dat je huidige WP hopeloos verouderd is. Een update naar 7.8 en alles wat daarbij hoort komt namelijk dichterbij.

Versie 7.8 wordt op veel plekken uitgelegd als goedmakertje dat Microsoft niet met een update naar 8 komt. En hoewel je dat zo zou kunnen uitleggen is het altijd netjes dat er nog een update voor je telefoon in de pijplijn zit. Versie 7.8 brengt je onder andere de kleinere tiles, maar wat nog meer bleef lang onduidelijk. Gelukkig is daar Microsoft Italië dat iets meer informatie geeft.

Windows Phone 7.8 functions

Zij schrijven op haar Facebook-pagina dat de update voor huidige Windows Phone 7 en 7.5 gebruikers zoals de Lumia 800 en 900 geldt en kort na de introductie van Windows Phone 8 beschikbaar komt. Verder beschikbaar is de Xbox Music Store, Xbox SmartGlass en het delen van kalenders via de Club-functie. Mogelijk wordt met dat laatste de 'Room'-functionaliteit bedoeld dat je in staat stelt om contacten in een groep te plaatsen.

Nogmaals het is niet duidelijk wanneer Windows Phone 7.8 precies wordt uitgerold onder telefoons maar zodra dat gebeurt lees je daar hier tijdens onze wekelijks Firmware Update Friday meer over.

Bron: Plaffo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel