Onderzoek: 25 procent checkt smsjes tijdens uitvaart


Mensen en hun mobiele telefoon, het blijft een bijzondere combinatie. Onderzoek daarnaar wil nog wel eens opmerkelijke resultaten opleveren. Zo blijkt 25% van de ondervraagden een inkomend berichtje tijdens een uitvaart niet te kunnen negeren.

Je zou namelijk maar iets belangrijks missen. Opvallend is dat meer mensen een inkomend bericht negeren tijdens het bedrijven van de liefde; 23% moet en zal controleren wat er net is binnengekomen. Ook gesprekken met de baas vinden we blijkbaar belangrijker want daar daalt het percentage naar 20%.

Guy phone
Viespeuk!

Het onderzoek dat door Virgin Mobile is uitgevoerd levert ook meer voor de hand liggende conclusies op. Zo vindt 20% van de getrouwde mensen het maar niets als de partner in de telefoon snuffelt. En daar is blijkbaar genoeg reden voor want 40% geeft toe foto's en berichtjes te wissen voor diezelfde partner. Van de vrouwen geeft 44% toe wel eens stiekem in de telefoon van de partner te neuzen, tegen 35% van de mannen. En heeft je partner een Android-telefoon dan is het helemaal oppassen geblazen. Android-gebruikers houden zich meer bezig met 'sexting' of het bekijken van porno dan gebruikers van een iPhone of Windows Phone.

Via: Intomobile.comPraat mee over dit artikel