Nokia Asha 205 beschikt over speciale Facebook-knop

· 1 reactie


Mensen die het liefst met één druk op de knop op Facebook willen moeten de nieuwe Nokia Asha 205 eens overwegen. Deze nieuwste Nokia beschikt over een speciale Facebook-knop en is samen met de sociale netwerksite gemaakt.

Niets geen eigen Facebook-telefoon. De sociale netwerkdienst heeft juist samen met Nokia gewerkt aan deze nieuwe Asha 205. Het is dan ook de eerste Nokia met een speciale Facebook-knop. De 205 is onderdeel van de relatief eenvoudige maar wel gebruiksvriendelijke Asha-serie.

Nokia Asha 205
De Nokia Asha 205

Slam

Naast alle Facebook-mogelijkheden beschikt de Nokia Asha 205 over de nieuwe Slam functionaliteit. Hiermee kun je in enkele kliks content zoals fotos en videos delen met andere telefoons. Hiervoor wordt Bluetooth gebruikt maar zonder dat apparaten eerst omslachtig 'gepaard' moeten worden.

De Asha 205 is verkrijgbaar in single- en dual-SIM uitvoering en in de kleuren Cyan, Magenta en Orange. Verwacht het toestel nog dit kwartaal in de winkel tegen een adviesprijs van rond de 50 euro. Overigens bracht HTC in 2011 ook al een telefoon uit met een speciale Facebook-knop; de Salsa.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel