Nokia 206 is opvallende verschijning in traditioneel jasje

· 2 reacties


Vroeger zagen alle telefoons er zo uit; een baksteen met alfanumeriek toetsenbord. Het was een tijd dat iedereen met een Nokia-telefoon rondliep, ver voordat telefoons beschikten over touchscreen. Nokia is nostalgisch en brengt ons de 206.

Eigenlijk is het maar goed dat er zo nu en dan ook nog andere telefoons worden uitgebracht dan touch-phones. Niet iedereen kan namelijk even makkelijk overweg met z'n aanraakscherm. Jammer alleen dat dergelijke telefoons er zo saai en 'zwart' uitzien. Dat kan anders dachten ze bij Nokia en daarom lieten ze deze 206 in de verfpot vallen.

Nokia 206 combo
De Nokia 206

Het scherm is met z'n 2,4 inch relatief groot voor deze vormgeving. En met z'n krachtige luidspreker produceert de Nokia 206 maar liefst 103 phon. Geloof ons, dat is hard! Net als de ook vandaag aangekondigde Asha 205 beschikt deze 206 over de nieuwe Slam functionaliteit waarmee je content eenvoudig kunt delen met anderen zonder hiervoor eerst een ingewikkelde Bluetooth handshake-procedure voor door te lopen. Verder beschikt de Nokia 206 over de nieuwe Xpress Browser waarmee je flink wat dataverkeer kunt besparen en toch zorgeloos kunt internetten.

Verwacht de Nokia 206 nog voor de jaarwisseling in de schappen tegen een prijs van rond de 50 euro. Het toestel komt uit in de kleuren Cyan, Magenta en Yellow. Naast een reguliere zal er ook een speciale Dual SIM uitvoering uitkomen.


Prijsvergelijker Nokia 206

Toon alle aanbiedingen van de Nokia 206


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel