Simpel wil belrevolutie ontketenen


Simpel komt met een tijdelijk nieuw abonnement waarbij je voor 10 euro per maand een databundel krijgt van 1 GB. Daarbovenop kun je gratis bellen en sms'en. Het gaat wel om een abonnement van 24 maanden.

Simpel, bekend van z'n tv-reclame's met vingerpoppetjes, zegt in een persverklaring dat deze aanbieding ongeveer 40% goedkoper is dan soortgelijke aanbiedingen van de concurrentie. Voor wie 1 GB te weinig is kan voor 15 euro kiezen voor 2 GB. Ook is er een 3 GB bundel, die kost 20 euro. De looptijd van het abonnement is 24 maanden en hij moet voor 31 december afgesloten worden.

Simpel tijdelijke actie

Ook bestaande klanten kunnen gebruikmaken van de actie al moeten ze dan wel in staat zijn om te verlengen. Wie tussentijds z'n bundel aanpast krijgt te maken met de oude, duurdere tarieven. De voorwaarden voor het gratis bellen en sms'en geldt uitsluitend vanuit Nederland naar Nederlandse nummers. Wie geïnteresseerd is in de aanbieding moet tijdens het afsluiten wel 20 euro administratiekosten betalen. Simpel maakt gebruik van het T-Mobile-netwerk dat theoretisch een datasnelheid kent van 120 Mbit/s. Echter kent Simpel een maximale downloadsnelheid van 14 Mbit/s.



Praat mee over dit artikel