Acer kondigt 4.8-inch Android-telefoon aan

· 2 reacties


In een wereld waar telefoon-beeldschermen niet groot genoeg kunnen zijn is deze nieuw aangekondigde Acer-telefoon zowel koning, keizer als admiraal. Zo meet het beeldscherm van deze Acer een haast belachelijke 4.8 inch in diameter.

Het is natuurlijk een manier om aandacht op je product te vestigen, waarvan de naam op dit moment nog niet bekend is. En terwijl wij ons afvragen hoe je in hemelsnaam een telefoon met 4.8-inch-beeldscherm onopgemerkt in je broekzak verbergt brengen wij je op de hoogte van de overige, ook zeer indrukwekkende, specificaties en eigenschappen.

Acer 4.8 inch Android-smartphone
Acer 4.8 inch Android-smartphone

Zo is deze nieuwe Acer voorzien van een snelle 1 GHz processor, HSDPA-ondersteuning tot een snelheid van maximaal 14.4 Mpbs, WiFi-n, Bluetooth versie 3.0, een 8 megapixel camera inclusief flitser, een 2.0 megapixel secundaire camera, HDMI met DLNA-ondersteuning en Dolby Mobile. Met andere woorden; het nieuwe paradepaard(je) van Acer!

Acer 4.8 inch Android-smartphone

Terug naar het beeldscherm. Interessant hieraan is dat het voorzien is van LED backlighting. We hebben het hier dus niet over AMOLED maar over het meer conventionele TFT. De toegepaste resolutie is 1024 x 480 pixels wat een ongebruikelijke aspect ratio oplevert van 21 op 9.

Gingerbread?

Aangenomen wordt dat deze Acer-telefoon vanaf april volgend jaar in de winkels zal liggen. En alhoewel Acer meldt dat hij draait onder Android meldt het niet welke versie daarvan. Echter kan gelet op de verschijningsdatum worden aangenomen dat we hier kijken naar een Gingerbread-smartphone.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel