Ook Samsung Galaxy S5 Duos met Dual SIM komt naar Nederland

· 2 reacties


Nadat eerder van de Galaxy S5 mini de Dual SIM-uitvoering naar Nederland kwam komt nu ook de S5 Duos naar ons toe. Het gaat hier om de reguliere Galaxy S5 maar dan met Dual SIM-mogelijkheden. Oftewel; tegelijk twee simkaarten kunnen gebruiken.

Dual SIM-telefoons genieten vooral onder een speciale doelgroep veel populariteit. Mensen die voorheen met twee telefoons rondliepen of mensen die vaak in het buitenland zijn. Wat de reden ook is om een dergelijke telefoon aan te schaffen; het is bijna onmogelijk om een high-end model te bemachtigen met Dual SIM-functie. Deze Galaxy S5 Duos voldoet daar wel aan.

Samsung Galaxy S5 Duos
Binnenin is ruimte voor 2 simkaarten

De Samsung Galaxy S5 Duos ligt momenteel bij zowel 2Call als Phoneshop in de winkel. Los moet het toestel daar 549 euro kosten. Dat klinkt stevig en het is inderdaad duurder dan de reguliere Galaxy S5 die momenteel al vanaf 474 euro te krijgen is. Toch is het toestel vooral in combinatie met abonnement prima te betalen. Eerder al ging in Nederland de kleinere S5 mini Duos is de verkoop. Hiermee komt het aantal verkrijgbare Dual SIM-telefoons in Nederland op 85.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5 Duos

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5 Duos


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5 mini Duos

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5 mini Duos


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel