HTC Touch HD verkrijgbaar


De nieuwe HTC Touch HD met zijn gigantische WVGA resolutie touchscreen is vanaf vandaag leverbaar. Ook zo zat van de huidige afmetingen van je telefoon? Dan is de Touch HD wellicht iets voor jou!

&LinkHet beeldscherm van de Touch HD heeft een schermdiagonaal van maar liefst 3.8 inch, of te wel 9,7 centimeter! De hierop weergegeven resolutie bedraagt 800 x 480 pixels, ook wel Wide VGA genoemd. Ter vergelijking, het beeldscherm van de iPhone heeft 'slechts' een diagonaal van 3,5 inch en een resolutie van 320 x 480 pixels.

HTC Touch HD verkrijgbaar
HTC Touch HD

Begin september dook de eerste informatie op van deze nieuwe Touch HD, die vandaag dus leverbaar geworden is. De eerste kiekjes van de Touch HD leverden toen al heel wat positieve geluiden op. Een kleine twee maanden later is dit nieuwe toestel al in de winkel te vinden. HTC timmert flink aan de weg dus met nieuwe toestellen en we zijn erg benieuwd wat het bedrijf in 2009 voor ons in petto heeft!

Prijzen van de Touch HD zijn rond de 550 EURO (via GSMTrack) maar is in combinatie met abonnement velen maler goedkoper. Alle webshops die de HTC Touch HD aanbieden zijn terug te vinden op de Touch HD overzichtspagina. Hier tref je tevens meer beeldmateriaal aan.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel