Nieuwe HTC Touch HD met gigantisch beeldscherm gespot


Een nieuw HTC model is vandaag uitgelekt met een gigantisch WVGA beeldscherm. Gaat HTC een breedbeeld Touch brengen? Het lijkt er wel op!

De primeur is in handen van de heren van MoDaCo, die met eerste afbeeldingen komen van dit nieuwe HTC model. Toegeven, we zien wel een sterke vergelijking met de BlackBerry Thunder; vier knoppen (opnemen, home, terug en ophangen) met een groot touchscreen. Maar hij ziet er wat ons betreft goed uit dus wat maakt het allemaal uit.

Nieuwe HTC Touch HD met gigantisch beeldscherm gespot
Genoeg ruimte voor al je info

Niet alleen kiekjes van het uiterlijk, ook de mogelijkheden van wat we voorlopig de HTC Touch HD noemen duiken op. Een 3.5 inch touchscreen met een WVGA resolutie, dat zijn 800 x 480 pixels! Eindelijk eens breedbeeld smartphones voor Europa! Helaas is de Touch HD niet uitgerust met mobiele televisie, dat was nog eens wat geweest.

Nieuwe HTC Touch HD met gigantisch beeldscherm gespot
De Touch HD zou naar verluidt 115x62,8x12mm meten

Wel aanwezig is GPS, WiFi, HSDPA, een 5 megapixel camera. Dit alles wordt door Windows Mobile 6.1 in de juiste banen geleid die daarvoor hulp krijgt van een 528 MHz processor en 512 MB Flash geheugen en 256 MB RAM geheugen. Naast het beeldscherm niet heel erg bijzonder. Wel bijzonder is dat het gerucht gaat dat dit nieuwe HTC model al tijdens de kerstdagen in de winkel zal liggen!

Nieuwe HTC Touch HD met gigantisch beeldscherm gespot

Meer informatie over de HTC Touch HD, indien beschikbaar, lees je uiteraard hier als eerste terug.

Bron: MoDaCo



Praat mee over dit artikel