Nieuwe spy shots Nokia E75


Nieuwe real life afbeeldingen van de met volledig toetsenbord uitgeruste Nokia E75 zijn vandaag opgedoken. Het toestel uit de Enterprise serie van Nokia huist een uitschuifbaar toetsenbord.

De nieuwe E75, die nog niet officieel aangekondigd is, dook in september ook al eens op. Al zijn de nieuwe kiekjes in een betere resolutie waardoor enkele dingen opvallen. Zo beschikt dit toestel niet over de sneltoets naar het adresboek. Deze knop moest blijkbaar wijken voor de C-toets, al is het adresboek nog wel gewoon bereikbaar via één van de optie-knoppen.

Nieuwe spy shots Nokia E75

Naast het traditionele candybar/monoblock ontwerp biedt de nieuwe E75 ook ruimte aan een volledig toetsenbord die vanachter het toestel vandaan te schuiven is. Dit maakt de E75 vooral interessant voor zij die het toetsenbord van de E71 te klein vinden.

Nieuwe spy shots Nokia E75
De E75 schakelt over naar landscape-modus bij het uitschuiven van het toetsenbord

De nieuwe Nokia E75 zou naar verluidt aan de achterzijde over een 5 megapixel camera beschikken inclusief flitser. Deze achterzijde heeft een ietwat bol ontwerp om toch nog een slank eindresultaat te krijgen.

Nieuwe spy shots Nokia E75

De E75 belande gezamenlijk met de E63 (toen nog aangeduid als E72) in het geruchtencircuit. De E63 is inmiddels officieel aangekondigd, de E75 nog niet. Mocht dit gebeuren dan lees je dat hier natuurlijk als eerste terug inclusief volledige eigenschappen.

Bron: DailyMobile


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel