Nieuwe zakelijke Nokia E72 en E75 gespot in video


Twee nieuwe zakelijke Nokia's uit de E serie zijn opgedoken in een video die via Internet is uitgelekt. De E72 is de opvolger van de bekende QWERTY E71 phone, terwijl de E75 een candybar met slider toetsenbord is.

&fsHet hieronder getoonde filmpje toont een vrij lange reclameachtige presentatie en is uitgelekt via YouTube. Nokia maakte eerder nog bekend zich te ergeren aan het grote aantal lekken waardoor nieuwe toestellen wereldwijd bekend worden ruim voor de verkoopdatum. En ondanks dat het Finse bedrijf het aardig lukt om eenvoudige toestellen tot de officiële aankondiging onder de pet te houden, blijft het problemen houden met de meer uitgebreidere toestellen. Zo ook de E72 en E75 dus.

Nokia E75
Het spannendst van de twee is toch wel de E75, die een voor Nokia geheel nieuwe vormgeving heeft gekregen. We zien wel duidelijk een overeenkomst met de HTC S740; een conventioneel candybar ontwerp waarachter een volledig toetsenbord schuil gaat.

Nieuwe zakelijke Nokia E72 en E75 gespot in video
Nokia E75 met volledig toetsenbord voor eenvoudige tekstinvoer
Nieuwe zakelijke Nokia E72 en E75 gespot in video
De E75 gaat de concurrentie aan met HTC S740

Nokia E72
De Nokia E72 lijkt het bekende ontwerp mee te hebben gekregen van de E61i en diens opvolger de E71. Het is overigens onduidelijk wat de E72 meer kan dan diens voorganger. Dat zal later nog moeten blijken.

Nieuwe zakelijke Nokia E72 en E75 gespot in video
Nokia E72 voor eenvoudig versturen van e-mail

Bovenstaande afbeeldingen zijn knipsels uit deze opgedoken video. De video in kwestie is overigens inmiddels verwijderd van YouTube.

Bron: Ramalhoblog


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel