Nog meer foto's binnen van HTC Sense onder Android 5.0 Lollipop


We hadden al een tweetal screenshots gezien van HTC Sense met de Material Design-filosofie van Android 5.0 Lollipop, maar ditmaal krijgen we een completer beeld. Overigens ging toen het gerucht dat het Sense 7 betrof, ditmaal is het gewoon Sense 6.

De bestaande UI-schil van HTC bovenop Android 5.0 Lollipop dus. HTC belooft binnen 90 dagen na uitbrengen van Lollipop een update voor haar vlaggenschepen waaronder de One (M8) dus ze zullen inmiddels keihard aan het werk zijn. Hoe dat eruit ziet zien we hieronder, in enkele screenshots.

HTC Sense 6.0 Android 5.0 Lollipop

Vooral het multitasking-overzicht ziet er kenmerkend uit. Dit is de nieuwe stijl van Android Lollipop. Ook het notificatieoverzicht krijgt een flinke make-over. Alhoewel sommige fabrikanten inmiddels al zijn begonnen met de uitrol van Android 5.0 Lollipop wordt de uitrol geplaagd door bugs. Zo zijn er meldingen over vastlopers, onverklaarbare reboots, werken Adobe AIR-apps niet meer en zouden Vodafone-klanten geen sms'jes meer kunnen ontvangen. Er is dus nog genoeg werk aan de winkel voor zowel Google als HTC.

Bron: @LlabTooFeR


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel