“Nothing werkt aan eenvoudiger Nothing Phone (2a)”


Er komt mogelijk een derde Nothing telefoon aan. Nee niet de Nothing Phone (3) maar juist een eenvoudiger mid-range model. En volgens de geruchten ziet hij er zo uit.

De Nothing Phone (1) was een premium midrange telefoon. De Nothing Phone (2) ging daar een stapje overheen en was high-end. Dat maakt weer ruimte aan de onderkant van het spectrum. En daarom is dit gerucht meer dan logisch. Het gerucht dat Nothing werkt aan de mid-range Nothing Phone (2a).

Leak showing the Nothing Phone (2a)
De vermeende Nothing Phone (2a)

Volgens @saaaanjjjuuu ziet de Nothing Phone 2a er zo uit. Het zou gaan om een 6,7 inch groot toestel met AMOLED-scherm en met Glyph Interface. Overigens vertoont de gelekte afbeelding sterke gelijkenissen met de Nothing Phone 1 waarbij de LED-verlichting grotendeels aaneengesloten is. Dat is bij de Nothing Phone 2 juist niet het geval.

Relatief onbekende bron

Voorlopig raden we je aan één en ander met een korrel zout te nemen. De bron heeft nog geen betrouwbaar track record waar we op kunnen vertrouwen. Er zit voor nu weinig anders op dan te wachten totdat Nothing met meer nieuws komt.

Als eerste de Phone 2a hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel