HTC Ville: dualcore-smartphone met Ice Cream Sandwich


Een toestel van het Taiwanese HTC dat al eerder uitlekte, de Ville, is opnieuw opgedoken. Deze keer laten de afbeeldingen meer van dit toestel zien. Het zou gaan om een dualcore-toestel met Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De HTC Ville krijgt volgens degenen die de foto van het toestel naar buiten brachten een 4.3 inch display. De dualcore-processor draait op 1.5 GHz. Daarnaast wordt ook de capaciteit van de batterij genoemd: 1650 mAh. Het toestel heeft volgens de geruchtenbrengers een camera van 8 megapixels. Tot de mid-end zal de Ville met deze specs niet behoren, maar wij verwachten dat HTC met nóg snellere toestellen komt, zoals het eerder gelekte quadcore-toestel.

Htc ville 2

In tegenstelling tot wat we op eerdere afbeeldingen zagen, lijkt de Ville wel fysieke knoppen onder het scherm te hebben. Met Android 4.0 Ice Cream Sandwich is dit niet langer noodzakelijk, maar fabrikanten kunnen er wel voor kiezen om de hardware-matige knoppen te blijven gebruiken. Mochten de beelden authentiek zijn, dan kun je de presentatie van de Ville in de eerste maanden van 2012 verwachten.

Bron: Pocketnow.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel