inPulse horloge werkt naadloos met je BlackBerry

· 1 reactie


Als je weleens droomt om Michael Knight te zijn en je hebt een BlackBerry telefoon dan MOET je dit even lezen. inPulse brengt namelijk het ultieme BlackBerry accessoire!

Zo brengt de inPulse Smartwatch je zonder in je binnen- of broekzak te hoeven grabbelen op de hoogte van binnenkomende e-mails, sms'jes of andere berichten. En dankzij de ingebouwde trilfunctie brengt de inPulse Smartwatch je discreet op de hoogte van binnenkomende gesprekken.

inPulse Smartwatch
inPulse Smartwatch voor BlackBerry

Het horloge staat via Bluetooth in verbinding met je BlackBerry en zou onder normale omstandigheden het zo'n 4 dagen volhouden. Daarna moet je via microUSB het horloge opladen, wat overigens binnen een half uurtje is gebeurd. Via een speciale BlackBerry applicatie wordt vervolgens alle informatie naar je Smartwatch gestuurd. Het is niet mogelijk om via het horloge zelf berichten te versturen of gesprekken te versturen. Onze inleiding waarin we de vergelijking met de hoofdrolspeler uit The Knight Rider is daarmee wat suggestief, maar cool blijft het wel.

VS en Canada only

Het bedrijf inPulse accepteert momenteel pre-orders voor de Smartwatch voor een bedrag van 149 dollar. Echt veel heb je daar als 'Europeaan' niet aan want het bedrijf verscheept niet buiten de VS en Canada. Nu maar wachten op importversies.



Praat mee over dit artikel