HP onthult zakelijke ElitePad 900


HP heeft een 10.1-inch tablet met Windows 8 aangekondigd speciaal voor de zakelijke markt. De ElitePad 900 richt zich met name op de zakelijke consument en is één van de eerste tablets met een Intel Clover Trail processor.

De ElitePad 900 wordt aangestuurd door een Intel Atom (Clover Trail) processor, beschikt over 2 GB aan RAM en heeft een SSD van 64 GB groot. De nieuwe Clover Trail-processor belooft tot 10 uur werktijd. De tablet heeft een stijlvol uiterlijk mede dankzij een aluminium achterzijde met een zwart vlak waarachter antenne's voor onder andere WiFi en NFC zitten. Het scherm kent een 1280 x 800 pixels resolutie en wordt beschermd door Gorilla Glass 2. En met 9,2 millimeter is de ElitePad 900 lekker dun.

HP ElitePad 900
De HP ElitePad 900

HP lanceert samen met de ElitePad 900 tevens enkele accessoires genaamd SmartJackets. Het gaat hier niet om een case maar eerder om dockstations. Zo is er één met twee USB-poorten en ruimte voor een geheugenkaart, er is er nog een dock met ingebouwd toetsenbord. De ElitePad komt pas januari volgend jaar op de markt en prijzen worden tegen die tijd bekend gemaakt.Praat mee over dit artikel