Uitgebreide Motorola Droid gallery

· 4 reacties


De heren van BGR hebben al een tijdje een Motorola Droid in bezit. We zijn jaloers! Tijd om eens te kijken naar wat foto's van het toestel zelf en hun bevindingen.

Zo mag het inmiddels geen verrassing zijn dat de Motorola Droid het eerste Android 2.0 toestel zal worden. Verder vinden de heren van Boys Genius Report dat de Droid wel erg dun is, vooral voor een QWERTY slider. Het toestel is met 13,7 millimeter dan ook de dunste QWERTY slider van het moment.

Texas Instruments OMAP3430 + PowerVR SGX 530 GPU

En ondanks dat het toestel niet uitgerust is met een Snapdragon processor, is het toch het snelste Android toestel wat de heren ooit hebben gebruikt. De toegepaste processor is er eentje van Texas Instruments, de OMAP3430 die we ook in de Palm Pre aantreffen. Het mooie aan deze 600 MHz snelle ARM Cortex A8 processor is dat hij is uitgerust met een Graphics Processing Unit, Digital Signal Processor en een Image Signal Processor. Allemaal mooie termen, maar in de praktijk betekend het toestel razendsnel mooie beelden en geluid kan produceren.

Ook zijn de heren positief over het beeldscherm. Naast dat het erg groot is (854 × 480 pixels) is het capacitief. Vergelijkbaar als bij de iPhone 3G S.

Uitgebreide Motorola Droid galleryUitgebreide Motorola Droid galleryUitgebreide Motorola Droid galleryUitgebreide Motorola Droid gallery

Tot slot volgt er nog een opmerking over een meegeleverde houder/cradle. De Motorola Droid past er op z'n zij in en kan dienst doen als klok bijvoorbeeld op je nachtkastje. Maar er zijn ook diverse multimedia toepassingen aan verbonden zoals het weergeven van de weersverwachting. Het voordeel is natuurlijk ook dat je 's nachts je Droid oplaadt voor een dag vol actief gebruik.

Bron: Boygeniusreport.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel