Prijzen Microsoft Surface RT tablet bekend


De prijzen van Microsoft's Surface RT tablet zijn binnen; 479 euro. Voor een exemplaar met Touch Cover moet 579 euro neergelegd worden. Dat is even veel als een instap-iPad maar je krijgt daar dan tweemaal zoveel geheugen bij.

We wisten al dat Microsoft niet van plan was te gaan stunten met de prijzen van de Surface RT. Het instapmodel kost daarom even zoveel als het instapmodel van concurrent Apple. Je krijgt daar wel meer voor terug. Niet alleen meer intern geheugen, 32 GB in plaats van 16 GB, het scherm is met 10,6 inch ook iets groter dan de 9,7 inch grote iPad.

Microsoft Surface RT
Microsoft Surface RT

Voor een exemplaar met Touch Cover moet 100 euro extra worden betaald. De 64 uitvoering met Touch Cover gaat je 679 euro kosten. En dat zijn wat ons betreft erg nette bedragen.

5 miljoen exemplaren

Microsoft heeft erg veel vertrouwen in haar nieuwe Surface RT tablet. Deze gaat vanaf 26 oktober in de verkoop en volgens geruchten heeft Microsoft er 5 miljoen van laten maken. Hopelijk weet Microsoft er tijdens de feestdagen inderdaad veel van te slijten.

Bron: Wall Street Journal, via: The Verge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel