Samsung brengt speciale Pink Ribbon-telefoons uit

· 1 reactie


Oktober staat sinds enige jaren in het teken van de strijd tegen borstkanker. Samsung en KPN sponsoren de Pink Ribbon actie die wordt gehouden om aandacht te vragen én geld op te halen voor het gevecht tegen deze slopende ziekte.

KPN en Samsung steunen voor het vijfde achtereenvolgende jaar Stichting Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker. Naast de Roze Lintjesregen voeren KPN en Samsung in oktober een Pink Ribbon-campagne, die niet alleen geld oplevert voor de Stichting, maar ook voor grotere bewustwording voor borstkanker onder vrouwen moet zorgen.

Pr 1

Speciale pakketten

KPN en Samsung hebben speciale Pink Ribbon telefoonpakketten samengesteld, waarmee vrouwen de strijd tegen borstkanker direct steunen. Per verkocht Pink Ribbon toestel doneren KPN en Samsung 10,00 euro aan Stichting Pink Ribbon. Van de Samsung Galaxy S, de Samsung Wave, de Samsung Diva en de Star Mini (Champ) zijn speciale Pink Ribbon-edities beschikbaar.

Pr 2

Bij de Galaxy S en Wave geven Samsung en KPN een Pink Ribbon-ketting weg. Alle Pink Ribbon telefoonpakketten bevatten daarnaast een Pink Ribbon-telefoonsieraad.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel