“iPhone 4S geklokt op 800 MHz en slechts 512MB aan RAM”

· 1 reactie


Dat specs niet alles zijn bewijst Apple al jarenlang. Het legt niet voor niets de nadruk op hele andere dingen, zoals wat je er bijvoorbeeld mee kunt en hoe vlot en soepel dat gaat. De 4S is geen uitzondering, volgens geruchten althans.

Er gingen voldoende geruchten voor de aankondiging van de iPhone 5 iPhone 4S. Waaronder dat hij over 1 GB aan werkgeheugen zou beschikken. Ook Apple meldt niets over de RAM-grootte dus zijn we afhankelijk van mensen die het aandurfen om hun iPhone open te schroeven of ietwat schimmige benchmarks te draaien.

iPhone 4S benchmark

Hier komt ook naar voren dat de A5-processor, die we ook in de iPad 2 vinden, niet op de maximale 1 GHz draait maar op 'slechts' een magere 800 MHz. Het mag de pret allemaal niet drukken, de A5-processor behoort tot de snelste dan wel niet de snelste uit de mobiele telefoon-markt. Gebruik deze informatie dus vooral om iPhone-fanboys mee om de oren te slaan. Neem het feit dat de iPhone vele maler sneller functioneert dan je Android-telefoon dan maar voor lief.

Bron: Anandtech.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel