Witte Nokia N9 voorbode witte Lumia 800?


Nokia presenteerde vandaag de Nokia Lumia 800, een toestel dat uiterlijk zeer sterk op de Nokia N9 lijkt. Vrijwel tegelijkertijd presenteerde het bedrijf een glossy witte versie van de Nokia N9. Dat voorspelt veel goeds voor wie een witte Lumia 800 wil.

Nokia moest eerst een aantal aanpassingen aan het productieproces doorvoeren, voordat de machines die de N9 maken de het glossy toestel konden fabriceren. Gezien de grote overeenkomsten met de behuizing van de Nokia Lumia 800 - uiterlijk verschilt alleen de speciale camera-knop - zou het daarom op korte termijn haalbaar moeten zijn om een witte 800 te maken. De Nokia Lumia 800 is bij introductie in het rood, blauw en zwart te krijgen.

White Nokia N9
Witte N9

Witte smartphones verkopen doorgaans goed. Apple bracht al een witte editie van de iPhone uit, en ook andere fabrikanten komen met een witte variant van hun toestel. Samsung kwam bijvoorbeeld met een witte Galaxy S II. Mocht Nokia plannen hebben om de Lumia 800 net als de N9 in het wit uit te brengen, dan zal daar ongetwijfeld een enthousiast publiek voor zijn.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel