Nokia maakt nieuwe headsets samen met Monster


Nokia is voor de headset die je bij nieuwe toestellen van het Finse merk kunt kopen, een partnerschap aangegaan met fabrikant monster, bekend van headsets waar naar verluidt een goed geluid in zit.

Nokia prijst Monster om de kwaliteit van z’n headsets, en laat niet bescheiden weten dat het om de beste headsets voor de beste telefoons gaat. In samenwerking met de audio-fabrikant worden zowel een in-ear koptelefoon als een klassieke headset ontworpen. Nokia en Monster spreken van de eerste resultaten van een samenwerking die voor lange termijn is aangegaan. De fabrikanten willen samen met een serie premium audio-accessoires komen.

Nokia purity hd
Nokia Purity HD Stereo Headset by Monster

De samenwerking tussen Nokia en Monster is niet de eerste tussen een telefoon fabrikant en een grote naam uit de audio-wereld. Eerder ging HTC een partnerschap aan met Beats by Dr. Dre. Het eerste toestel dat is uitgerust met de techniek van Beats, de HTC Sensation XE, is inmiddels op de markt. De eerste vruchten van de samenwerking tussen Nokia en Monster zullen tegelijk met de Nokia Lumia 800 op de markt. Dat zal in november zijn.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel