iPhone 5 verschijnt op website Amerikaanse operator


Een aantal specs van de iPhone 5 en iPhone 4S zijn bekend geworden nadat de Amerikaanse provider Cincinatti Bell 'per ongeluk' de informatie op zijn website had gepresenteerd. De iPhone 5 zal 4G ondersteunen en is uitgerust met 8 Megapixel camera.

Het was de Amerikaanse site TUAW die dit keer het eerste nieuws had. Een lezer, Cory L., had bij een bezoekje van de Cincinatti Bell site de specs van de nieuwe iPhones (de iPhone 5 en iPhone 4Gs) gezien en screenshots naar de redactie gestuurd. Een foto zat daar niet bij, maar wel zijn er wat specificaties gelekt.

iPhone 5

De iPhone 5 32 GB zal volgens de geruchten verkocht worden voor een prijs van 639 US dollar. Daar zit dan gelijk een korting van 60 dollar bij. Het apparaat heeft een 8 Megapixel camera, ondersteunt 4G en heeft een 4 inch scherm.

De iPhone 4S 16 GB is een stuk goedkoper (met de providerkorting dan). Het reguliere tarief is 400 dollar, maar de klant zal het toestel tijdelijk voor 99,99 dollar aan kunnen schaffen. De iPhone 4S heeft een 5 Megapixel camera, een A5 processor en een 3,5 inch scherm. Alles bij elkaar een mooi rijtje. Het blijven echter geruchten. Morgen zullen de jongens van Apple werkelijk de nieuwe iPhone uit de doeken doen.

Bron: Tuaw.comPraat mee over dit artikel