HTC komt mogelijk met niet zo kleine Desire 820 mini


HTC lijkt voor z'n beurt te hebben gesproken. Op haar Chinese webwinkel zette het alvast de Desire 820 mini online. Inmiddels is die pagina weer verdwenen. Maar gelukkig hebben wij de foto's nog!

De toevoeging 'mini' is een beetje overdreven als je bedenkt dat de Desire 820 mini maar liefst 5 inch groot is. Natuurlijk is dat kleiner dan de 5,5 inch op de reguliere Desire 820, maar of het daarmee de naam 'mini' eer aan doet is nog maar de vraag. Het formaat is trouwens niet het enige wat er minder op is geworden, ook de camera, de processor en het geheugen gaan er op achteruit.

HTC Desire 820 mini
HTC Desire 820 mini

Kort samengevat is de HTC Desire 820 mini een 5 inch KitKat-toestel met HD-resolutie, 1,2 GHz quadcore processor met 1 GB aan werkgeheugen en een 8 megapixel camera. Gelukkig ondersteunt de 820 mini wel LTE. Net zoals bij andere HTC-modellen beschikt ook de Desire 820 mini over een redelijk grote 5 megapixel front-facing camera. Scherpe selfies lijken hiermee gegarandeerd. HTC vermelde een verkoopprijs van 1399 yuan wat omgerekend zo'n 180 euro is. Wanneer en of de HTC Desire 820 mini in Nederland uitkomt is onbekend.

Bron: My Drivers


Prijsvergelijker HTC Desire 820

Toon alle aanbiedingen van de HTC Desire 820


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel