Nieuwe LG F60 is betaalbare 4G-telefoon


LG heeft zojuist de F60 met 4G-ondersteuning aangekondigd. De F60 is een betaalbare Android-telefoon met een 64-bits processor en ligt vanaf volgende week in de winkels.

LG heeft de F60 uitgerust zonder knoppen. Deze bevinden zich ook niet aan de achterzijde zoals bijvoorbeeld bij de G3 het geval is. Bediening vindt plaats via de knoppen op het beeldscherm. Deze is 4,5 inch groot en beschikt over 800 x 480 pixels. Dankzij de In-Cell Hybrid-techniek belooft LG heldere en levensechte kleuren.

LG F60
De F60 is een redelijk betaalbare 4G-telefoon

Binnenin draait een Snapdragon 410 processor met in totaal vier kernen op maximaal 1,2 GHz. Dit is een zogenaamde 64-bits processor waarmee nog niet zo heel veel Android-telefoons zijn uitgerust. De batterij is 2.100 mAh groot en valt daarmee in de middenmoot. In tegenstelling tot de G3 beschikt de LG F60 dus niet over bedieningsknoppen aan de achterzijde maar je kunt wel net als de G3 gewoon van Knock Code en Guest Mode gebruiken. De LG F60 krijgt een winkelprijs mee van €179 euro en ligt vanaf volgende week in de kleuren wit en zwart in de winkel.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel