Weer nieuw dual SIM toestel van Samsung


Samsung is één van de weinige fabrikanten die 'serieus' werk maakt van toestellen met ruimte voor meer dan één simkaart. Dit resulteert ditmaal in de Samsung S9402 DuoSIM.

De Samsung S9402 DuoS biedt zoals gezegd plek aan twee simkaarten. Deze weet dit toestel tegelijkertijd actief te hebben, zodat de gebruiker dus twee nummers tegelijkertijd actief heeft. Het toestel valt vooral op door het voor Samsung begrippen ongebruikelijke uiterlijk. Het gebruik van wisselende materialen in verschillende kleuren onderscheiden de S9402 DuoS van andere Samsung toestellen.

Weer nieuw dual SIM toestel van Samsung
De luxe Samsung S9402 DuoS

Bij het beeldscherm van de S9402 DuoS gebruikt Samsung ook de AMOLED techniek, die we eerder zagen in de nieuwe i7110. Dit resulteert in een beeldscherm dat ook in vol daglicht prima afgelezen kan worden. Het beeldscherm is overigens tevens voorzien van gehard glas waardoor krassen niet snel de S9402 een "verouderd" uiterlijk zullen geven.

Uitstekende camerafuncties
Ook de S9402 is door Samsung voorzien van uitstekende camerafuncties, zoals we vaker zien van Samsung. Zo beschikt de 5 megapixel camera van de S9402 DuoS over autofocus, beeldstabilisator, Smileshot, WDR en ontbreekt zelfs een LED flitser niet. Video's kunnen met een snelheid van 15 frames per seconden worden opgenomen in QVGA resolutie (320 x 240 pixels).

Verantwoordelijk voor het audiogedeelte van deze telefoon is Bang & Olufsen. Deze levert met de S9402 DuoS de ICEpower techniek mee, die de geluidskwaliteit sterk moet verbeteren. Dit komt onder andere in uiting bij de MP3 speler en de ingebouwde FM radio ontvanger.

Geen 3G ondersteuning
Er is helaas ook een minpunt te vinden aan de S9402 DuoS; hij ondersteund geen 3G netwerken. Wat dat betreft is de gebruiker beperkt tot het langzamere GPRS om data te ontvangen en versturen. Ook het gewicht is aan de forse kant; 140 gram. Maar je krijgt hiervoor natuurlijk wel een duoSIM toestel voor terug, en daar zal het de beoogde doelgroep voornamelijk om gaan.

Bron: Mobilemania.cz


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel