Hands-on Motorola FlipOut


Wij hebben beelden voor je van de Motorola FlipOut! Het techblog Tracy and Matt filmt een eerste indruk van het kleine vierkante toestel. Het swivel-mechanisme, toetsenbord, camera en Youtube-app worden getest.

Onze collega’s van Tracy & Matt kregen een Motorola FlipOut in handen, die ze in een filmpje van tien minuten vlug doorlopen. Een aantal basisfuncties werden getest die over het algemeen een positieve indruk achterlieten. Exacte specificaties van het toestel kan je hier vinden, dat ziet er in de praktijk als volgt uit:

De resolutie van het scherm is slechts 325x240, waardoor de reviewer moppert over slechte leesbaarheid van websites. Zodra hij inzoomt, met multitouch, wordt alles echter prima leesbaar. Verder is hij zeer positief over het toetsenbord en het swivel mechanisme. Het toetsenbord tikt lekker en heeft ondanks het kleine formaat van het toestel een volledige rij voor cijfers. Het swivel mechanisme is stevig en heeft een hoog gadgetgehalte.

Een Youtube-test geeft hij helaas halverwege op vanwege een trage internetverbinding. Ook de camera-test is vrij beperkt. Wat ons in ieder geval opviel is dat het toestel lekker snel afdrukt, ideaal voor het dagelijkse fotootje tussendoor.

Bron: Tracyandmatt.co.uk


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel