Opmerkelijke Motorola Flipout telefoon officieel aangekondigd

· 1 reactie


Vroeger moest je bij Apple zijn als je een beetje 'different' wou zijn. Tegenwoordig is het Motorola als je een beetje anders dan anders wilt zijn. De nieuwe vierkante Motorola Flipout is namelijk zeker een blikvanger.

Als je de eerste afbeeldingen van de Motorola Flipout bekijkt dan denk je snel dat we een foutje in Photoshop hebben gemaakt en de afbeelding iets te breed hebben gemaakt. Niets is minder waar; dit toestel is écht vierkant. 67 bij 67 millimeter welteverstaan. Toch tover je onder dit QVGA resolutie touchscreen een volledig toetsenbord vandaan. Een ware swivel telefoon dus, die hebben we lang niet meer gezien!

Motorola Flipout met MOTOBLUR
Motorola Flipout met MOTOBLUR

We mogen als we naar bovenstaande Flipout kijken gerust stellen dat het toestel met name bedoelt is voor het vrouwelijk publiek onder ons. Hij lijkt zelfs wel wat op een poederdoosje. Maar dan wel een poederdoos met Android 2.1 en Motorola's MOTOBLUR interface. Hiermee blijf je eenvoudig in contact met vrienden, familie, kennissen en flirts.

Verder onder de motorkap een 3 megapixel schieter, WiFi internetverbinding, FM radio ontvanger en navigatiemogelijkheden. Toch een compleet dingetje dus. Verwacht de Motorola Flipout overigens al snel in de winkel. Volgens Motorola zal het toestel al dit kwartaal in de winkel liggen. Hopelijk kunnen we de oranje versie al voor het WK bestellen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel