Mid-range Samsung Galaxy A5 krijgt mogelijk stevig prijskaartje


De metalen Galaxy A5 van Samsung moet nog worden aangekondigd. Er is al veel over bekend en het toestel duikt nu zelfs op in een reclamefolder van een Kazachstaanse aanbieder. Inclusief verkoopprijs. En die is stevig, erg stevig!

Want breng maar alvast 99.990 Kazachse tenge mee, omgerekend ruim 435 euro. Dat is een stevige prijs voor een mid-range telefoon met 5 inch Super AMOLED-scherm, dualcore Snapdragon 400 op 1,2 GHz en een 13 megapixel camera. Indien deze prijzen kloppen dan verschilt de Galaxy A5 vrij weinig met de Galaxy Note 3 van vorig jaar.

Samsung Galaxy A5

Nu krijgt in dezelfde folder de Galaxy K Zoom ook dezelfde prijs mee en die kost hier slechts 339 euro, het kan dus nog alle kanten op. Echter, als we naar de Galaxy Alpha kijken dan heeft die ook een relatief hoge prijs. Die is qua specificaties ook niet overdreven en krijgt toch een verkoopprijs mee van 535 euro. Het is dus niet ondenkbaar dat Samsung een geheel nieuwe categorie metalen telefoons wil neerzetten die stevig geprijsd zijn. Verwacht wordt dat de Samsung Galaxy A5 nog dit jaar wordt aangekondigd dus we zullen het spoedig zeker weten.

Bron: Hi-tech.mail.ru


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel