Ook RIM-baas reageert op aanval Jobs

· 2 reacties


Het moddergooien is begonnen! Ook RIM-baas Jim Balsillie heeft gereageerd op de harde aanval die Apple-CEO Steve Jobs in een interview plaatste. Gisteren reageerde Android-chef Rubin al.

De uitspraken van Jobs konden moeilijk diplomatiek genoemd worden. Ze waren ongetwijfeld bedoeld om een reactie uit te lokken. Andy Rubin van Google hield het luchtig met een grappig bedoelde tweet. Balsillie bijt steviger van zich af.

Reactie RIM op Apple

Over Jobs' opmerking dat er geen markt zou zijn voor een zeven-inch-tablet: "Wie buiten Apple's verstrooïngsveld leeft, weet dat zeven inch tablets een belangrijk deel van de markt zullen veroveren. Ook weten we dat ondersteuning van Flash er wél toe doet voor consumenten."

Over de discussie over open platformen: "Apple's pogingen om een gesloten platform te houden mag dan goed zijn voor Apple, ontwikkelaars willen meer opties, en consumenten willen toegang tot websites die Flash gebruiken".

En als uitsmijter: "We denken dat veel consumenten moe worden van Apple, dat denkt te moeten vertellen wat mensen moeten denken."Praat mee over dit artikel