Windows Phone 7 Connector Beta voor de Mac beschikbaar

· 1 reactie


Goed nieuws voor Mac-gebruikers die van plan zijn een Windows Phone 7 te kopen; de beta van Windows Phone 7 Connector is uit waarmee je je telefoon kunt syncen met je Apple-computer.

We probeerden het zelf even uit met onze Samsung Omnia 7 en waren verbaasd over het gemak waarmee je muziek, foto's en video's kunt synchroniseren! Microsoft doet alles, maar dan ook werkelijk alles, om Windows Phone 7 tot een succes te maken. En dat is goed nieuws voor eindgebruikers, want hoe meer ondersteuning, hoe beter.

Windows Phone 7 Connector for Mac
Windows Phone 7 Connector voor de Mac

Je dient je Windows Phone 7 via USB te verbinden met je Mac. De software herkent het apparaat direct, zonder drivers of additionele software te hoeven installeren. Heb je je Windows Phone 7-telefoon al eens eerder met een andere computer gesynchroniseerd, dan waarschuwt Windows Phone 7 Connector je daarvoor. Via de grote 'sync'-knop rechts onderin start je het proces. De interface is clean, zonder veel poes-pas maar ondanks dat wel erg functioneel.

Windows Phone 7 Connector for Mac

Zo kan muziek op genre, playlist en artiest overgezet worden van je computer naar je telefoon. Foto's kunnen op gebeurtenis, album en zelfs per persoon overgezet worden. Er is dus behoorlijk wat integratie met Apple-software zoals iTunes en iPhoto.

Windows Phone 7 Connector for Mac

Handig is de 'Browse Device'-optie waar je alle content op je telefoon opgesomd ziet staan. Het programma biedt voor gebruikers met een Apple-computer een prima oplossing om content zoals geschoten foto's en video's veilig te stellen en te synchroniseren.

De beta van Windows Phone 7 Connector is te downloaden via de website van Microsoft.Praat mee over dit artikel