LG presenteert nieuwe KS500 telefoon


LG maakt vandaag de KS500 wereldkundig; een 3.0 megapixel slider met GPS en het eerste LG toestel met optische muisaanwijzer.

Je moet overigens wel een voorstander zijn van deze optische bediening. Voor nieuwelingen zal het in het begin namelijk nogal wennen zijn. Op de tast het menu doorlopen, zoals met fysieke knoppen wel makkelijk is, zal niet meer op gaan.

LG presenteert KS500 telefoon
De LG KS500 van dichtbij bekeken

Android?
We maakten overigens al kennis met de KS500 op 23 augustus toen het toestel zijn felbegeerde FCC goedkeuring kreeg. Toen werd nog volop gespeculeerd dat het hier misschien om het eerste op Android gebaseerde toestel van LG ging. Dit blijkt dus (helaas) niet het geval te zijn.

Wel gaat het om een slider toestel met ingebouwde 3.0 megapixel camera, die het overigens zonder flitser en autofocus moet stellen. Een GPS ontvanger is wel ingebouwd die tevens met A-GPS overweg kan. Om dit alles in de praktijk te brengen wordt Yahoo! Go Maps meegeleverd.

Het lijkt er op dat de KS500 alleen in combinatie met Vodafone te koop zal zijn, vermoedelijk nog dit jaar. Wil je op de hoogte blijven van het uitkomen van de KS500? Schrijf je dan gratis in voor onze reminder service. Inschrijven kan op de KS500 specificatiepagina.

Bron: GSMArena



Praat mee over dit artikel