Nieuwe HTC S740 verkrijgbaar


De nieuwe S740 van HTC is vanaf vandaag leverbaar geworden. De S740, die eind augustus werd aangekondigd, is de opvolger van de S730 en heeft een typisch "Diamond" uiterlijk meegekregen.

Het was overigens NieuweMobiel.NL die de eerste real-life afbeeldingen van deze nieuwe S740 publiceerde toen we hem tegen het lijf liepen op de IFA in Berlijn.

Het uiterlijk van de S740 kenmerkt zich door het dubbele toetsenbord; één numeriek en een volledig toetsenbord wat vanachter het toestel vandaan te schuiven is. De S740 beschikt, net als zijn voorganger, niet over een touchscreen. Vanaf vandaag is de S740 verkrijgbaar via Smartphoneshop.

Nieuwe HTC S740 verkrijgbaar
Slanke HTC S740 met uitschuifbaar toetsenbord

De "Diamond-achtige" S740 beschikt over een heel scala aan zakelijke mogelijkheden, waaronder snel internet in de vorm van 3G en WiFi. Het beeldscherm is met zijn 2,4 inch lekker groot en schakelt automatisch over naar landscape modus als het toetsenbord wordt uitgeschoven.

Ingebouwde navigatie
Navigatietoepassingen zijn tevens mogelijk dankzij de ingebouwde GPS ontvanger met A-GPS ondersteuning. De snelle processor met een kloksnelheid van 528 MHz staat garant voor een vlotte reactietijd. De batterij heeft tot slot een capaciteit van 1000 mAh wat gelijk staat aan 380 minuten bellen (via GSM netwerk) of 320 minuten voor een snelle 3G verbinding. De standbytijd bedraagt 280 uur voor GSM en maar liefst 400 uur voor een 3G netwerk.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel